Betala med autogiro

Ett enkelt sätt att betala dina avgifter till Journalistförbundet är att betala via autogiro. Du slipper hålla reda på förfallodagar, fylla i långa OCR-nummer och betalar ingen faktureringsavgift.

Betala medlemsavgiften till Journalistförbundet med autogiro

Enklast gör du detta genom att anmäla dig för autogirobetalning inloggad i din internetbank. Sök på betalningsmottagare Journalistförbundet (autogirokonto 5720-8704).

Är du frilansmedlem, tänk på att du måste ange dina privata kontouppgifter för medlemsavgiften, det går inte att ange ditt bolags kontouppgifter eftersom du då kommer att få ett felmeddelande från din bank. Det beror på att medlemsavgiften som du betalar till förbundet är en privat avgift och inget som du kan ta upp i ditt företags bokföring.

Betala serviceavgiften för egenföretagare med autogiro

Just nu tar vi inte emot nya anmälningar för att betala serviceavgiften via autogiro, med anledning av att SJFs Frilansjournalisters Serviceaktiebolag kommer att upphöra och verksamheten flyttas över i Svenska Journalistförbundet som en verksamhetsgren. Befintliga autogiromedgivanden i SJFs Frilansjournalisters Serviceaktiebolag kommer från och med 2021-04-07 att flyttas över till Svenska Journalistförbundet.

Från och med 2021-04-07 kan du anmäla dig för att betala serviceavgiften via autogiro i din internetbank. Sök på betalningsmottagare Journalistförbundet serviceavgift.

Se dina fakturor

Om du är inloggad kan du på "Min sida" se och spara ner dina fakturor som pdf.

Senast ändrad 15 mars 2021