Medlemserbjudande: Webbinarier om dina försäkringar

Publicerad 1 februari 2024

Under våren sänder Journalistförbundet en rad lunchwebbinarier om dina rättigheter på jobbet. Om du jobbar på ett företag med kollektivavtal omfattas du automatiskt av ett antal försäkringar. På de här webbinarierna får du veta mer om vad du har för försäkringsskydd som anställd.

Vi kommer att inleda med ett webbinarium som ger en översikt av de försäkringar som ingår i kollektivavtalet, för att sedan djupdyka i två av dessa försäkringar på de efterföljande webbinarierna: arbetsskadeförsäkringen och tjänstepensionen.

Webbinarierna är helt fristående från varandra, du behöver inte ha tittat på det ena för att kunna hänga med på ett annat, men självklart rekommenderar vi att alla tittar på det inledande webbinariet, för att få helheten.

Alla medlemmar kan anmäla sig och se webbinarierna live och även ställa frågor till föreläsarna. Anmäl dig gärna även om du är osäker på om tiden fungerar, då livesändningen spelas in och länken skickas till alla anmälda så fort den är publicerad.

Om du jobbar på ett företag utan kollektivavtal, eller som frilans, kan det också vara bra att ha koll på kollektivavtalens försäkringar. Då vet du vad du ska försöka förhandla dig till i anställningsavtalet, eller vad du ska tänka extra på vad gäller försäkringar i företaget som frilans.

Välkommen på vårens webbinarium!

Webbinarier för medlemmar

Senast ändrad 1 februari 2024