Webbinarier för medlemmar

Med jämna mellanrum anordnar Journalistförbundet webbinarier som är tillgängliga för alla som är medlemmar i förbundet. Vi påminner om dem i sociala medier och i våra nyhetsbrev, håll utkik där eller kika in här på hemsidan.

Aktuella webbinarier våren 2024

Under våren 2024 håller Journalistförbundet en serie lunchwebbinarier för dig som är medlem i Journalistförbundet. Samtliga hålls mellan 11.30-12.15. De spelas in och kan ses i efterhand. Anmäl dig därför gärna även om du inte kan delta vid sändningstillfället, så skickar vi länken med inspelningen till dig någon dag efter livesändningen.

Webbinarium om kollektivavtalets försäkringar: Du som jobbar på ett företag med kollektivavtal får en massa fiffiga försäkringar på köpet. Det här webbinariet ger en överblick över dessa försäkringar. Läs mer och anmäl dig här: 

"Ditt försäkringsskydd på jobbet – ett webbinarium om kollektivavtalets värde" 28 februari 2024

 

Webbinarium om arbetsskadeförsäkringen: Om du skadar dig, blir sjuk eller utsätts för hot på jobbet kan du få ersättning, både från försäkringskassan och AFA. På det här webbinariet får du koll på vart du ska vända dig och vilka ersättningar du kan ha rätt till. Läs mer och anmäl dig här:

"Skadad på jobbet ett webbinarium om arbetsskadeförsäkringen" 6 mars 2024

 

Webbinarier om tjänstepension: Journalistförbundet anordnar tillsammans med informationsföretaget Avtalat två webbinarier om vad det innebär att ha kollektivavtalad tjänstepension och vad du själv kan göra för att påverka din framtida pension. Läs mer och anmäl dig här:

Webbinarium 3 april 2024 om ITP 1 (för dig född efter 1978)

Webbinarium 7 maj 2024 om ITP 2 (för dig född 1978 eller tidigare)

 

Inspelningar av tidigare webbinarier

Här kan du logga in och se de webbinarier som hållits tidigare:

Så funkar omställningsstudiestödet

 

Senast ändrad 1 februari 2024