Åsa Larsson

I dag skriver jag ofta om mat, restaurangvärlden, kockar och dryck. Annars har jag skrivit om vitt skilda frågor, allt ifrån digitala tvillingar och Internet of Things i nativeartiklar för Ny Teknik och Affärsvärlden, till psykoterapimetoder och HVB-hem i tidningen Omtanke, porträtt på Melodifestivalsdeltagare eller reportage om ny cancermedicin i Skånska Dagbladet etc. Jag har lätt för att sätta mig in i vitt skilda områden samt förstå och bena ut samband, även i komplexa frågor.

Jag är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg, har en MSc i redovisning och revision samt har gått på Poppius. Tillsammans med en kollega har jag givit ut en bok om entreprenörskap. Mina första yrkesverksamma år arbetade jag inom ekonomi, som IR-konsult samt entreprenörsrådgivare. Sedan 2003 har jag varit verksam som redaktör, skribent och journalist.

I tio år var jag tidningen I FORMs svenska redaktör och behärskar sedan dess översättning från danska.
Läs mer Fäll ihop

Verksamhetsort

Stockholm, Stockholms län

Har lokalkännedom om

  • Stockholm, Stockholms län
  • Göteborg, Västra Götalands län
  • Paris, Frankrike

Telefonnummer

Firmanamn

HippoMedia AB

Sociala medier

Ämnen

  • Feature
  • Mat/dryck
  • Hälsa
  • Ekonomi
  • Näringsliv

Media

  • Tidning/tidskrift
  • Webb

Språk

  • Engelska