Åsa Larsson
- ,
- ,
I dag skriver jag ofta om mat, restaurangvärlden, kockar och dryck. Annars har jag skrivit om vitt skilda frågor, allt ifrån digitala tvillingar och Internet of Things i nativeartiklar för Ny Teknik och Affärsvärlden, till psykoterapimetoder och HVB-hem i tidningen Omtanke, porträtt på Melodifestivalsdeltagare eller reportage om ny cancermedicin i Skånska Dagbladet etc. Jag har lätt för att sätta mig in i vitt skilda områden samt förstå och bena ut samband, även i komplexa frågor.
Jag är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg, har en MSc i redovisning och revision samt har gått på Poppius. Tillsammans med en kollega har jag givit ut en bok om entreprenörskap. Mina första yrkesverksamma år arbetade jag inom ekonomi, som IR-konsult samt entreprenörsrådgivare. Sedan 2003 har jag varit verksam som redaktör, skribent och journalist.
I tio år var jag tidningen I FORMs svenska redaktör och behärskar sedan dess översättning från danska.
Läs mer
Fäll ihop
Jag är utbildad Civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg, har en MSc i redovisning och revision samt har gått på Poppius. Tillsammans med en kollega har jag givit ut en bok om entreprenörskap. Mina första yrkesverksamma år arbetade jag inom ekonomi, som IR-konsult samt entreprenörsrådgivare. Sedan 2003 har jag varit verksam som redaktör, skribent och journalist.
I tio år var jag tidningen I FORMs svenska redaktör och behärskar sedan dess översättning från danska.
Verksamhetsort
Stockholm, Stockholms län
Har lokalkännedom om
- Stockholm, Stockholms län
- Göteborg, Västra Götalands län
- Paris, Frankrike
Ämnen
- Feature
- Mat/dryck
- Hälsa
- Ekonomi
- Näringsliv
Media
- Tidning/tidskrift
- Webb
Språk
- Engelska