Seminarier: Hör om FS förslag till kongressen

Publicerad 17 september 2021

Inför Journalistförbundets kongress i oktober presenterar vi nu förslagen från förbundsstyrelsen, FS. Den 20 och 21 september presenterar förbundets ordförande Ulrika Hyllert och vice ordförande Tomas Backlund vid två seminarier förbundsstyrelsens förslag på idéprogram, handlingsplan, nya medlemsavgifter och förändrade stadgar. De kommer även lyfta frågan om framtiden för Journalistförbundets fastighet i Stockholm, som förbundet idag äger.

Seminarierna pågår som längst i en timme och kommer att vara digitala via Zoom. Länk hittar du nedan till respektive tillfälle. 

Länk: Måndag 20 september klockan 12.00
Länk: Tisdag 21 september klockan 17.00

Du kommer kunna lyssna och på slutet även ställa frågor om förslagen. På seminarierna kommer vi däremot inte gå igen motioner och motionssvar.

Alla förslag från Förbundsstyrelsen finns att läsa redan idag på sjf.se/kongress. Där finns samtliga handlingar till kongressen 6 och 7 oktober 2021.

Kan du inte delta med har en fråga? Mejla då frågan på Journalistforbundet@sjf.se. Planen är att seminarierna ska spelas in och att delar från seminarierna ska publiceras i efterhand. Så om du ej kan delta, kommer du kunna ta del av presentationer i efterhand på sjf.se. 
 

Senast ändrad 17 september 2021