Foto: Tor Johnsson

Julhälsning från ordföranden

Publicerad 23 december 2020

Så här mot slutet av året passar vår ordförande Ulrika Hyllert på att skicka en julhälsning till alla våra medlemmar och förtroendevalda. Tack för i år!

"Det här året går till historien som ett av de svåraste för våra medlemmar, och vi har försökt stötta alla så långt det bara går. Många har slitit för att hålla sin verksamhet flytande och många har levt med stor oro över sina jobb och sin framtid. Vi har också haft kollegor och anhöriga som varit sjuka eller till och med gått bort. 

Trots allt detta har Journalistförbundets medlemmar lyckats göra så mycket fantastisk journalistik! Samtidigt har vi också genomfört en lång rad förhandlingar. Och våra skyddsombud och förtroendevalda har kämpat för att upprätthålla en bra arbetsmiljö och goda villkor. Jag är så imponerad av all den styrka vi lyckats uppbåda tillsammans.

"Jag är så imponerad av all den styrka vi lyckats uppbåda tillsammans."

Vad det än är för utmaningar som väntar oss 2021, så är jag övertygad om att vi är rustade för att ta oss an dem. Men först hoppas jag att vi alla, även du som behöver arbeta under helgerna, får lite välförtjänt vila och lugn – så att vi kan samla kraft.

God jul och gott nytt år, vill jag önska alla våra medlemmar och förtroendevalda. Stort tack för att ni alla är med och stärker oss i vårt arbete för att vi alla ska ha det så bra som möjligt!"

Ulrika Hyllert 
ordförande Journalistförbundet

Senast ändrad 23 december 2020