Webbinarium: Ditt försäkringsskydd på jobbet

Vad händer om du skadar dig på jobbet, blir sjuk eller till och med dör? Och vad har man egentligen för försäkringsskydd som förälder eller när man är mellan jobb? Att jobba med kollektivavtal är värdefullt. Journalistförbundet anordnar i samarbete med Avtalat ett webbinarium 28 februari 2024 där du som medlem får lära dig mer om dina försäkringar på jobbet.

Medlemserbjudande! I det här webbinariet ger Katarina Mellgren, pensions- och försäkringsspecialist på informationsbolaget Avtalat, dig en övergripande bild av hur dina försäkringar via jobbet fungerar och vilket skydd som finns genom kollektivavtalet.  

Du kommer även att ges möjlighet att ställa dina egna frågor till föreläsaren. 

Webbinariet vänder sig framför allt till dig som är anställd på ett företag med kollektivavtal, men är du frilans eller jobbar på ett företag utan kollektivavtal och är nyfiken på vad det skulle innebära att omfattas av kollektivavtal är du självklart också välkommen. 

Digital medverkan

Datum: 28 februari 2024

Tid: 11.30-12.15 (ungefärlig sluttid) 

Plats: Zoom webbinar  

Här kan du logga in och se webbinariet "Ditt försäkringsskydd på jobbet" från 28 februari 2024

Kort om informationsbolaget Avtalat 

"Alla ska förstå och uppskatta pension och försäkring via jobbet, även innan det behövs." Med den ambitionen har Svenskt Näringsliv, LO och PTK bildat Avtalat. Avtalat finns till för närmare tre miljoner anställda och arbetsgivare med kollektivavtal i privat sektor. Genom att erbjuda samlad information och vägledning blir avtalat.se vägen in och vägen ut för allt som rör kollektivavtalad tjänstepension och försäkring. 

Senast ändrad 4 mars 2024