Workshop digitalt självförsvar, 15 september

Nu erbjuder vi ett fint specialerbjudande under konferensen Nordic Freelance i Malmö till dig som är frilansmedlem.

Hur kan man på bästa sätt skydda sig och sina källor? Under den här workshopen visar frilansjournalisten Anders Thoresson hur du rent praktiskt gör för att få ett starkare digitalt skydd. Det handlar bland annat om mejlkryptering och hur man gör för att hålla hackare utanför sin dator.
 
Den här föreläsningen ingår som en del av konferensen Nordic Freelance och vi har nu tagit fram ett speciellt erbjudande enbart för dig som är frilansmedlem i Journalistförbundet. Du får gå kostnadsfritt på den här föreläsningen även om du inte är anmäld till resten av Nordic Freelance.

OBS! Föreläsningen hålls på engelska.

Föreläsare

Anders Thoresson är frilansjournalist, författare och föreläsare. Det mesta av det han gör tar en utgångspunkt i teknik och it.

Datum och tid

15 september 14.00-16.00

Plats

Moriska Paviljongen - Malmö Folkets Park, Norra Parkgatan 2, Malmö.

Anmälan

Anmälan senast 11 september 2018 till kursanmalanservicebolaget@sjf.se. Ange kurs, kursdag, kursort samt ditt namn, adress, telefon, e-postadress. Anmälan är bindande, se villkor längre ned. Vid för få anmälningar kan kursen ställas in. I så fall återbetalas eventuell inbetald kursavgift. Vi lämnar ingen ersättning för kostnader som uppstår om kursen ställs in eller flyttas.

Turordning

Turordning räknas efter datum och klockslag i e-postanmälan till oss. Begränsat antal platser. Besked om man fått plats eller inte på kursen meddelas via e-post i samband med sista anmälningsdatum.

Information

Har du frågor om kursen, platstillgång, anmälan med mera, kontakta kursansvarig: elisabet.wahl@sjf.se.

Anmälan är bindande – avbokningsavgift och övriga villkor

Vid förhinder att utnyttja kursplatsen, meddela detta omgående till elisabet.wahl@sjf.se så att eventuell reserv på Servicebolagets lista kan överta platsen.
Du som tilldelats kursplats och uteblir från kursen utan att avboka senast tre dagar före kursstart debiteras en avbokningsavgift på 500 kr plus 25 % moms, att betala: 625 kr.

Undantag

Vid avbokning på grund av sjukdom eller vid vård av sjukt barn utkrävs ingen avbokningsavgift eller kursavgift för anmäld som uppvisar giltigt läkarintyg, intyg på sjukanmälan till Försäkringskassan eller intyg om VAB från Försäkringskassan avseende kursdagen, eventuell inbetald kursavgift återbetalas.

Övrigt

Vid för få anmälningar kan kursen ställas in. I så fall återbetalas eventuell inbetald kursavgift. Vi lämnar ingen ersättning för kostnader som uppstår om kursen ställs in eller flyttas.

 

Senast ändrad 6 september 2018