Presskortsmottagning i Stockholm stängd

Publicerad 10 januari 2022

Journalistförbundets presskortsmottagning i Stockholm är på grund av smittoläget tillfälligt stängd. Om du är en av dem som får vänta på att få ut ditt presskort: Tack för ditt tålamod! Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen.

Med anledning av rådande läge med stor smittspridning i Stockholm jobbar Journalistförbundets personal till största delen hemifrån. Samtidigt är receptionen i våra nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm stängd. För att säkerställa en säker arbetsmiljö, och skydda alla berörda från smitta, har nu kansliledningen på Journalistförbundet beslutat att tillfälligt stänga kansliets presskortsmottagning. Den kommer att vara stängd tills vidare. Beslut om återöppnande kan fattas när nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten träder i kraft.

Enskilda handläggare finns

Om du som yrkesverksam medlem – av arbetsrelaterade skäl – har ett brådskande behov av att ansöka om ett nytt presskort kan du höra av dig till oss på presskort@sjf.se så försöker vi förstås lösa ditt ärende.

Vi har flera handläggare som sköter presskortsansökningar runtom i landet. Se hela listan här. De handlägger presskort i den mån de själva anser att det kan göras på ett säkert sätt.

Om du är en av dem som får vänta på att få ut ditt presskort: Tack för ditt tålamod! Tillsammans hjälps vi åt att stoppa smittspridningen.

Senast ändrad 10 januari 2022