Frilanskatalogen ger fler chanser till uppdrag

Publicerad 14 juni 2021

Är du frilans och behöver fler uppdrag? Uppdatera din profil i Frilanskatalogen, så ökar du chanserna att få napp. Åsa Larsson är en av dem som fått uppdrag via katalogen.

Hur många jobb har du fått?

– Bara ett, men det är väldigt omfattande. Det fyller i princip upp en heltid för mig. 

Åsa Larsson

Åsa Larsson har nu uppdrag som redaktör för tidningen och hemsidan Livsmedel i fokus. Hon har jobbat mycket med mat, dryck och hälsa tidigare, så detta uppdrag blev ett bra steg vidare.

– Livsmedel är så mycket mer än bara mat. Det är teknik, politik, forskning … Just nu testar man till exempel att skapa kött av luft. Det händer mycket med omställningen till mer växtbaserad kost, berättar Åsa Larsson och fortsätter:

– Det känns väldigt roligt vara i en framtidsbransch, jag är så himla glad! Just det här året är mitt bästa år på väldigt länge.

Varför är du med i Frilanskatalogen?

– Det kom ett mejl om att man skulle uppdatera sin profil. Jag tänkte att ”Jaja det är väl ingen idé, det är väl som att köpa en trisslott.” Men jag slängde ihop några rader, det är ju alltid någon som får vinstlotten – och den här gången var det jag!

Var det krångligt att lägga upp en profil i Frilanskatalogen?

– Nej. Jag uppdaterade informationen och fyllde i vad jag kan. Jag skriver om allt utom golf, brukar jag säga – men jag kom på att jag faktiskt har gjort det också.

  • För att registrera en profil eller söka efter en frilans, kolla in Frilanskatalogen här.

Senast ändrad 15 juni 2021

Länkar