FLYTTAT DATUM – Lär dig bygga din egen Wordpress-hemsida – Stockholm 5 december

Detta är ett flyttat datum för det inställda kurstillfället som skulle ha varit den 28 november.
Nytt kurstillfälle, i första hand till reserver som inte fick kursplats vid tidigare tillfällen i Stockholm. Observera att du nu måste anmäla dig på nytt, även om du är reserv sedan tidigare. Är du inte reserv men intresserad av att gå kursen vid ett eventuellt återbud, kan du anmäla ditt intresse.

Under en intensiv dag får du lära dig hur man att bygger, administrerar och utvecklar en Wordpress-hemsida – helt utan kodning. Kursledaren går även igenom hur man arbetar konsekvent med sökmotorsoptimering, vad man ska tänka på när man skriver på webben, hur man bygger webbnärvaro och integrerar sociala medier med webbplatsen. 
Workshopen vänder sig till dig som är frilansjournalist och som vill ha en hemsida som du kan utveckla och uppdatera själv och till redaktörer som vill lära sig hur man bygger, administrerar och sköter en CMS-webbplats. Målet är att deltagarna efter 6,5 timmar ska ha lärt sig hur man jobbar med Wordpress och själva kan börja hantera sin Wordpress-hemsida.

Förutsättningar för att delta i kursen
• Egen bärbar dator: en förutsättning för att kunna delta är att du har med dig en egen bärbar dator med möjlighet till trådlös internet-uppkoppling och 
• Eget webbhotell och domännamn: för att kunna delta i kursen måste du ha ett eget webbhotell och domännamn. Senast 1 vecka före kursstart ska du meddela kursledaren vilket webbhotell och domännamn du har.
• Ta med eget material: en förutsättning för att kunna ha en egen färdig hemsida inom kursens ramar (inklusive supporten) är att du har med dig färdigt material.

Se exempel på Wordpress-hemsidor: http://welovewp.com/ 
Läs mer om Wordpress: http://sv.wordpress.org/

Kursledare
Maria Zerihoun, arbetar med egna kurser i Wordpress sedan ett par år tillbaka och har även hållit kurser i sociala medier och Wordpress via Folkuniversitetet. Läs mer: http://www.bloggcoach.nu/

Dag och tid
5 december kl 9.00 – 16.30 med uppehåll för lunch

Sista anmälningsdag
11 november

Kursavgift 
Servicebolagets frilansar: avgiftsfritt, men avgift debiteras anmäld som uteblir utan att avboka i tid, se villkor längre ned.
Övriga medlemmar i Journalistförbundet: 975 kr plus 25 % moms, att betala: 1 219 kr
Ej medlemmar i Journalistförbundet: 1 300 kr plus 25 % moms, att betala 1 625 kr

Anmälan
Obs! Du nu måste anmäla dig på nytt även om du är reserv sedan tidigare, till kursanmalanservicebolaget@sjf.se. Du som är intresserad av eventuell återbudsplats, anmäl dig snarast via e-post till kursanmalanservicebolaget@sjf.se. Ange kursrubrik, kursdag, kursort och ditt namn, adress, telefon, e-postadress. Anmälan är bindande, se villkor längre ned. Vid för få anmälningar kan kursen ställas in. I så fall återbetalas eventuell inbetald kursavgift. Servicebolaget lämnar ingen ersättning för kostnader som uppstår om kursen ställs in eller flyttas.

Turordning
Turordning räknas efter datum och klockslag i e-postanmälan till Servicebolaget. Begränsat antal platser. Den som antagits till kursen meddelas via e-post. Servicebolagets frilansar har förtur till kursplatserna till och med sista anmälningsdag. Övriga anmälda antas därefter i mån av plats och Servicebolaget skickar en faktura på kursavgiften.

Information
Har du frågor om kursen, platstillgång, anmälan med mera, kontakta Servicebolaget, e-post servicebolaget@sjf.se.

Anmälan är bindande – avbokningsavgift och övriga villkor
Vid förhinder att utnyttja kursplatsen, meddela detta omgående till e-post: kursanmalanservicebolaget@sjf.se så att eventuell reserv på Servicebolagets lista kan överta platsen.
Servicebolagsmedlem som tilldelats kursplats och uteblir från kursen utan att avboka senast 14 dagar före kursstart debiteras en avbokningsavgift på 500 kr plus 25 % moms, att betala: 625 kr.
Övriga antagna kursdeltagare som uteblir utan att avboka senast 14 dagar före kursstart får betala/faktureras hela den aktuella kursavgiften inkl. moms.
Undantag: vid avbokning på grund av sjukdom eller vid vård av sjukt barn utkrävs ingen avbokningsavgift eller kursavgift för anmäld som uppvisar giltigt läkarintyg, intyg på sjukanmälan till Försäkringskassan eller intyg om VAB från Försäkringskassan avseende kursdagen, eventuell inbetald kursavgift återbetalas.
Övrigt: vid för få anmälningar kan kursen ställas in. I så fall återbetalas eventuell inbetald kursavgift. Servicebolaget lämnar ingen ersättning för kostnader som uppstår om kursen ställs in eller flyttas.

 

Läs mer om Servicebolagets kursutbud på:
www.sjf.se/servicebolaget/kurser