Medlemsförmåner

Utöver de medlemsförsäkringar du kan teckna, finns också några andra förmåner för dig som medlem.

Pressklubben
Medlemmar i Journalistförbundet har 20 procents rabatt på mat och dryck mot uppvisande av presskortet. OBS – gör det innan du ber om notan.

Medlemmar kan också få tillgång till lokal för intervju i Pressklubben, vardagar från och med klockan 9.00, om bokning görs i förväg. Lokaler för större sällskap kan också bokas (till exempel Vinterträdgården, som har fullständig AV-utrustning).

Pressklubben ligger i Journalisternas hus på Vasagatan 50 i Stockholm, telefon 08-23 48 70. Se också www.pressklubben.se

Bolån och medlemslån
Danske Bank erbjuder rabatterat privatlån samt förmånliga villkor gällande bo-, bil- och båtlån till medlemmar i TCO-förbund. Läs mer om detta erbjudande på danskebank.se/journalistforbundet.

SEB erbjuder rabatterade bolån till medlemmar i TCO-förbund. Läs mer om detta erbjudande på www.seb.se/tco. SEB erbjuder också ett så kallat medlemslån till förmånliga villkor.

Även Nordea har TCO-rabatt. Om du blir Förmåns- eller Premiumkund i Nordea får du rabatt på bolån med 0,30 procent. 

El
TCO har också en överenskommelse med Bixia om olika typer av elavtal. Läs mer på: www.bixia.se/tco

Semesterboende i Italien
Som medlem i ett TCO-förbund kan du hyra semesterboende till rabatterat pris, på hotell, i hus eller lägenhet, på semesteranläggningen Riva del Sole (som ägs av LO, TCO och KF).

Anläggningen ligger på Italiens västra kust, cirka 18 mil norr om Rom.

Läs mer på http://sv.rivadelsole.it/