Kom på försäkringsdag 15 november

Publicerad 6 november 2018

Nu har du som frilansmedlem en utmärkt chans att se över dina försäkringar. Tillsammans med Gefvert och PP Pension anordnar Journalistförbundet Frilans den 15 november i Stockholm för dig som vill få rådgivning om försäkringar gällande dig, din pension och ditt företag.

På förmiddagen inleder vi med en gemensam information där Gefvert och PP Pension berättar om vilka försäkringslösningar de kan erbjuda. Direkt efter detta kan vi erbjuda personlig rådgivning i 20 minuter där du och en försäkringsrådgivare går igenom vilka behov du och ditt företag har och vilka lösningar som kan passa dig. Vi kör samma upplägg en gång till på eftermiddagen.

Schema:
10-11 Gemensam information.
11-12 Individuella möten.
13-14 Gemensam information.
14-15 Individuella möten.

Låter det här intressant? Anmäl dig då till frilansjouren@sjf.se. Vi behöver veta om du kommer på förmiddagen eller på eftermiddagen. Är du intresserad av den individuella rådgivningen måste du även uppge om du vill ha pensions- och personförsäkringsrådgivning och/eller företagsrådgivning. Vi tilldelar tiderna efter tiden vi fått in din anmälan. Den här försäkringsdagen arrangeras i PP Pensions lokaler på Kammakargatan 22 i Stockholm.

Bor du utanför Stockholm? Vi ser över möjligheterna att även ha en webbsänd information, så att fler kan ta del av detta. Vi återkommer med information om detta.

Senast ändrad 6 november 2018