Vi håller öppet i sommar

Publicerad 13 juli 2020

Under sommarmånaderna har vi ändrat våra öppettider något, men fortfarande arbetar vi för att kunna hjälpa dig som medlem. Bland annat kan du kontakta vår förhandlingsjour och frilansjour som vanligt hela sommaren. 

Behöver du komma i kontakt med någon på Journalistförbundets kansli? Du kan du gå in på vår hemsida där vi lagt upp kontaktuppgifter till bland annat vårt medlemsregister, förhandlingsjour och frilansjour.

Förhandlingsjouren och frilansjouren har telefontid 10.00-12.00 tisdag till fredag och nås även via mejl på forhandlingsjouren@sjf.se och frilansjouren@sjf.se

Medlemsregistrets nås i sommar via mejl på medlemsregistret@sjf.se. Från och med 1 september har medlemsregistret åter igen även telefontider tisdagar och fredagar mellan klockan 10.00-12.00. 

Söker du nytt presskort? 
Under juli har förbundets kansli på Vasagatan 50 i Stockholm öppet för presskortshantering på onsdagar 13.00-15.00. Vecka 29 är presskortshanteringen stängd. I augusti är öppettiderna på kansliet 12.00-15.00 på onsdagar. Det finns även presskortshandläggare runt om i Sverige. Du hittar en lista här.

Tyvärr kan vi under juli månad inte utfärda internationella presskort. Detta är åter möjligt efter den 3 augusti. 

Sedan mars 2020 har öppettiderna på Journalistförbundets kansli påverkats av corona-pandemin. Som förbund följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer som bland annat innebär att personalen i huvudsak arbetar hemifrån för att minska trycket på kollektivtrafik och smittspridning. 
 

Senast ändrad 4 februari 2021